Ziua Internationala a Animalelor

Pe 4 Octombrie in fiecare an se sarbatoreste Ziua Internationala a Animalelor. Incepand din 1931 in aceasta zi se sarbatoreste viata animala in toate formele ei  de pe tot globul si relatia oamenilor cu regatul animalelor. Aici veti gasi o coletie foto a animalelor de pe tot globul in multiple ipostaze. 


Un ingrijitor zoo hraneste cu lapte un pui de girafa in orasul Duisburg.
Pui de crocodili la ferma de crocodili "La Boca" din parcul national Cienaga de Zapata, Cuba.




Un doctor ii monitorizeaza inima lui Rafiki, o gorila de 25 de ani in timpul unei scanari RMN la gradina zoologica Cheyeene Mountain, Colorado. O echipa formata numai din voluntari au operat gorila pentru ai indeparta o infectie la un os din spatele urechii drepte. Dupa operatie gorila s-a recuperat la o stare normala de sanatate.



Mai multe testoase stau intr-un cos de plastic in timp ce sunt eliberate in apa la rezerva naturala "La Flor" din San Juan, Nicaragua.



Pinguinii Africani relocati asteapta in cusca sa fie eliberati in Cape Town. Actiunea a avut loc cu ocazia zilei nationale "African Penguin Day" eveniment organizat de  SANCCOB- the Southern African Foundation for the Conservation of Coastal Birds.











Un comentariu: